Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΕΖΟΝ 09-2010


Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ
Ο ΙΝΤΖΕΚΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ
Ο ΜΑΛΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΓΛΥΦ
Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Ο ΣΠΗΛΙΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Ο ΓΛΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗ
Ο ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ,

3 σχόλια:

  1. 4ωρη συνεδρίαση είχε εχθές το βράδυ το διοικητικό συμβούλιο του Κεραυνού Γλυφάδας υπό την προεδρία του κύριου Γιάννη Παπαγιάννη.
    Συζητήθηκε η πετυχημένη φετινή πορεία της ομάδος και χαράχθηκαν τα σχέδια του αύριο λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της νέας χρονιάς.
    Από ότι γνωρίζουμε μεσα στα θέματα που απασχόλησαν το συμβούλιο ήταν και η συγχώνευση με επαρχιακό σωματείο που αγωνίζεται στην Δ' Εθνική.
    Στόχοι του ναυτιλιακού ομίλου που η ομάδα του Κεραυνού τελεί υπό την αιγίδα του είναι η Δ' Εθνική κάτι που από ότι μαθαίνουμε είναι προ των πυλών της ολοκλήρωσης των διαδικασιών.
    Στην χθεσινή συνεδρίαση επίσης με ομόφωνη απόφαση εγκρίθηκε και το νέο έμβλημα του συλλόγου, όπως και η ενδυνάμωση του διοικητικού συμβουλίου με δύο μεγάλου μεγέθους στελεχών που προέρχονται από τον ναυτιλιακό όμιλο που χρηματοδοτεί τον σύλλογο.
    Όσο αναφορά τα αγωνιστικά θέματα ακόμη δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο νέο ράστερ της ομάδος γίνονται όμως καθημερινές επαφές .
    Το ίδιο ισχύει και με το τεχνικό τιμ .
    Αρκετά ονόματα φτασμένων τεχνικών βρίσκονται στις σημειώσεις των υπεύθυνων χωρίς ακόμη να έχουν καταλήξει σε όνομα.
    Γεγονός είναι πως οι κινήσεις της διοίκησης είναι πολύ προσεκτικές και εξετάζουν όλες τις παραμέτρους.
    Ο Γιώργος Γούλας ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο όπως και ο Γιώργος Παραγιουδάκης.
    Την ερχόμενη εβδομάδα θα καλεστούν από την διοίκηση όλοι οι ποδοσφαιριστές για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες της περασμένης χρονιάς και θα ανακοινωθεί λίστα με τους αποδεσμευθέντες.
    Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κύριος Γιώργος Ακτύπης ανέλαβε την εύθηνη της συγκρότησης της εφηβικής ομάδος όπως και των ακαδημιών του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή