Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Ηλιουπολη - Παναχαική 1-1






Το ντέρμπι του νοτίου ομίλου της γ Εθνικής δεν ανέδειξε νικητή.Προηγήθηκε η Ηλιούπολη στο 43' και ισοφάρισε η Παναχαική στο 93'. Ο αγώνας ηταν φανταστικός, από τους καλύτερους της Ηλιούπολης ηταν ο Ρουσάκης και ο Ταβλαδοράκης και από την Παναχαική καλύτερος ηταν ο τερματοφύλακας. Γενικά σε ενα δύσκολο αγωνιστικό χώρο όλοι παίχτες προσπάθησαν για να παιχτεί ενας ωραίος αγώνας.

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ( γενικός αρχηγός ΔΙΑΝΑ ΑΟ )

    Μετά την αιφνιδιαστική απόλυση ( τηλεφωνική !!! ) του προπονητή της ομάδας μας κ. Μιχαηλίδη, σαν γενικός αρχηγός της ομάδας και με βάση το ότι δεν κλήθηκα να εκφράσω τις απόψεις μου στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 12/1/2009 και πήρε αυτή την απόφαση, έχω την ανάγκη να διατυπώσω τις απορίες και τις ενστάσεις μου, για την απόφαση αυτή.
    Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι της απομάκρυνσης του προπονητή κ. Μιχαηλίδη, όταν με δίκαιη αξιοποίηση όλου του έμψυχου δυναμικού, έχει κατορθώσει μετά από 14 αγωνιστικές να βρίσκετε σε τροχιά ανόδου. ( με πολλές δυσκολίες είτε αγωνιστικές είτε εξωαγωνιστικές )
    Ελπίζω και εύχομαι, η αλλαγή προπονητή να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.
    Στόχος που μέχρι σήμερα είναι απόλυτα εφικτός, αφού η ομάδα μας βρίσκετε μόνο 4 βαθμούς από τη κορυφή της βαθμολογίας, θέση που της επιτρέπει να διεκδικήσει και πετύχει την άνοδο της ομάδας μας.
    Η παραίτησή μου ήταν αναγκαία για λόγους ηθικής, διότι δεν θα μπορώ στο μέλλον να συνεργάζομαι με ποδοσφαιριστές που γνωρίζω καλά ότι η συμμετοχή τους στην ομάδα δεν θα κρίνετε με βάση την αγωνιστική τους κατάσταση, αλλά θα συνυπολογίζονται και άλλοι αστάθμητοι παράγοντες.

    Ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, για τη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα.
    Ελπίζω κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες, να μπορέσω στο μέλλον να προσφέρω ξανά τις υπηρεσίες μου στην ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή